Kako da dupliraš broj svojih fitnes klijenata za 30 dana, bez instagram reklama i ogromne baze pratilaca?

Kako da dupliraš broj svojih fitnes klijenata za 30 dana, bez instagram reklama i ogromne baze pratilaca?

Nemanja Milović


Ukoliko si ovde i čitaš ovo, pretpostavljam da si i ti imao/la ili imaš iste probleme i nedoumice kao Marko. 

Ušao/la si u svet fitnesa iz ljubavi prema sportu i odlučio/la da je to tvoj poziv ili ti životni put. 

Al prvo, pošto znam koliko je pažnja danas strani pojam ili koliko je ljudsko vreme skupo, želim odmah ovo da rešimo…

Hajde odmah da ti kažem za koga je ovaj kurs…i naravno, za koga NIJE.

Ispričaću ti prvo jednu priču o mom drugaru Marku, i načinu na koji sam i njemu pomogao da dodje do upravo ovog rezultata…

Marko me je nazvao i rekao:

Slušaj Nemanja treniram jako, proveo sam mesece i godine učeći o programiranju treninga, ishrani, suplementaciji, oporavku i million drugih stvari, bukvalno sve”…I konačno sam odlučio -  objavljujem svima da sam sada i zvanično FITNES TRENER! Spreman sam!

Prošlo je par dana i kad eto ti njega ponovo:

“E Nemanja ništa se ne dešava, zašto se ljudi ne javljaju? Pa ja znam dosta više od 90% ovih “Instagram” trenera, u čemu je fora?”

Pazi ovo,otkriću ti foru, ali ne smeš nikom da kažeš, nema snimanja poziva, prisluškivanja, bukvalno ničega, može?

“Može, brate, samo pomagaj.”

💡
Odgovor je - ZNANJE!

“Okej, znanje, pa zar nismo o tome pričali sve vreme, rekao sam ti da znam više nego 90% trenera koji mi iskaču na instagramu, ali oni i dalje imaju 10x veći broj klijenata od mene, ništa mi novo nisi otkrio…”

“Jasno mi je sta želiš da mi kažeš, ali pre nego što nastavimo… reci mi pored znanja o treningu, suplementaciji, ishrani, da li si pročitao ijednu knjigu ili bar jedan YouTube video o marketingu ili prodaji? O kreiranju ponude, prodajnom levku…”

Okej, okej, stani,stani, jasno mi je…Pucaj, gde, šta, kako da naučim sve to…?

“Ajmo, ovako, svaki dan, ćemo narednih 17 dana imati po jedan čas gde ću ti preneti sve šta sam naučio za ovih 15 godina bavljenja fitnesom? Može?”

“Može, brate, odlično…Joj ne znam kako da ti se zahvalim”

“Čekaj, čekaj, ima jedan uslov: NE SMEŠ DA PROPUSTIŠ NIJEDNU LEKCIJU I NIJEDAN DOMAĆI ZADATAK! Je l dogovoreno?”

Jeste, obećavam!

“Dobro, hajmo onda ovako, dobićeš unapred listu svih lekcija i beleški tvoje je samo da se pripremiš za predavanje, taj dan! Okej?”

“Naravno, dogovoreno!”

“Evo lekcija i naslova o kojima ćemo pričati, verujem da za dosta ovih stvari i prvi put čuješ, ali ne brini, objasnićemo sve…”

ŠTA ČEŠ SVE NAUČITI:

 1. Prvo ćemo pričati o tome šta ti je sve potrebno da bi postao jedan personalni trener?

 2. Onda ćeš naučiti kako da kreiraš svog idealnog klijenta

 3. Posle toga ćemo da pričamo malo o tvojim društvenim mrežama (ukoliko ih nemaš, tim još bolje, pravi odmah) Naučiću te kako da:

  a) Optimizuješ svoju biografiju profila
  b) Kreiraš “content” za svoj profil (ukoliko ga već imaš, analiziraćemo kako bi on mogao da postane još bolji)
  c) Kako da pozicioniraš svoj sadržaj tako da se izdvoji od konkurencije
  d) Kako da kreiraš svoj lični “lead magnet” kojim ćeš privlačiti nove ljude u svoju zajednicu
  e) Preći ćemo kroz najbitnije strategije “off-line” marketinga

 4. Sad kad znaš kako da ih privučeš vreme je za PRODAJU.
  a) Dobićeš sve smernice i uputstva kako bi jedan pravi prodajni poziv trebao da izgleda.
  b) Naučićeš napredne prodajne metode

 5. Nakon poziva ti odlučuješ da li želiš da prvi susret sa tvojim budućim klijentom bude:

  a) Besplatna konsultacija
  b) Besplatna dijagnostika
  c) Besplatan probni trening

“Ja sam tu da ti korak po korak objasnim, svaku od ove tri mogućnosti i pokažem na koji način bi trebao da izvedeš svaku od njih.”

I sad ono najbitnije, naučićeš kako da ZADRŽIŠ POSTOJEĆEG KLIJENTA

“To je to za sad, vidimo se sutra na prvom pozivu.”

Okej, hajde sada da se vratimo malo na tebe, trenera koji čitaš ovu priču i koji si spreman da kreneš Markovim putem. 

Reci mi prvo, da li ti je ova priča bila poznata? Ukoliko jeste, onda je ovaj kurs za tebe 🙂

Ali da bismo bili 100% sigurni, moraćemo da prodjemo kroz još jedan korak, a to je:

Izvini, pričamo već 5 minuta, a ja ti se nisam ni predstavio…

Nemanja Milović, drago mi je, ukratko 13 godina sam bio personalni trener, poslednjih 8 godina predajem na kursevima za sertifikaciju personalnih trenera, izmedju ostalih predmeta, najdraži predmet što sam predavao je "Fitnes preduzetništvo" sad ga proširujem i prebacujem online, kao što vidiš... znači posle 200+ klijenata i 1000+ studenata postajem produkt menadžer CreGAAtina (ako ste čuli za njega znači da radim dobar posao) i radim naravno svoj personalni brend na društvenim mrežama, mislim da sam najveći fitnes muški brend na Balkanu (treba proveriti 🤔) i proglašen sam "Fitnes ličnost godine" ✌️ uglavnom, zašto ti ovo pričam? 

Samo iz jednog bitnog razloga, PROŠAO SAM CEO PUT 🤷‍♂️ Edukovao se uz put, skupo plaćao mentore, još skuplje plaćao greške, ovo je ona priča "da sam imao ovu pamet..." uglavnom ja ne mogu da vratim vreme, al ti ne moraš da praviš iste greške kao ja, tako da evo ti znanje koje sam stekao za ovih 13 godina (mnogo mi drago što nisam onaj lik što prodajem edukaciju a nije dana radio taj posao 😳), ovo znanje ti ostaje za ceo život iako znam da ćeš već posle mesec dva da vratiš celu investiciju i da nastaviš da rasteš, tako da, kad malo bolje razmislim, ja ti ništa i ne prodajem... naravno ako si spreman da učiš 🤷‍♂️ Jesi li? 🤔

Jasno ti je sad da nismo mnogo drugačiji, osim što je meni trebalo 15 godina da stignem do ovoga gde sam danas. Upravo zato sam i napravio ovaj kurs da tebi skratim ovaj put i da ne napraviš iste greške kao što sam i ja.

Naravno, nemoj da očekuješ da će se sve magično preokrenuti kada pogledaš sve lekcije, neće, jer nijedan kurs ili edukacija ne funkcionišu tako.

Moraš da “zagreješ” stolicu i primeniš sve ono o čemu ćemo pričati, to je nažalost većini najteži deo, a tu se zapravo PRAVI RAZLIIKA.

Verujem da to u tvom slučaju neće biti problem, budući da si već stigao/la do ovog dela i da ti je ostao samo još jedan korak:

Ako se pitaš gde je cena ili si već skrolovao dole kako bi je pronašao, žao mi je, ali ovde je nećeš naći 🙁 Zašto? Pa kao što sam već i rekao, ovaj kurs nije za svakog, a da bih znao kome će sigurno od vas pomoći, drugi korak je upravo ovaj poziv!

I da, pošto si izdvojio/la ovoliko vremena da pročitaš celu ovu priču, a priznajem raspisao sam se 😂, OBEĆAVAM ti da ukoliko budeš detaljno ispratio/la sve lekcije i uradio domaće zadatke, doći ćeš do rezultata koje si želeo!

E da, ne znam da li sam zaboravio da kažem, ali uz kurs dobijaš još i dosta bonusa kojima sam želeo da te dodatno “namučim”.

BONUSI:

Mentorstvo i komunikacija putem platforme: Pristup meni kao vašem mentoru tokom trajanja kursa za sva pitanja ili nedoumice koje budete imali.

Ekskluzivne radionice i predavanja uživo: Takodje, organizovaćemo i predavanja uživo u kojima ćemo još jednom preći najbitnije stavke iz kursa i odgovarati na sva vaša pitanja. 

NAPOMENA: Ovo predavanje biće dostupno samo za vas koji ste prošli kroz edukaciju.

Alatke i Resursi: Skupio sam “na gomili” sve moje beleške, dokumente, knjige i sav dodatni materijal koji će vam pomoći da bolje savladate gradivo i dodatno se edukujete.

Konačno smo stigli do kraja, i sada je ostao taj poslednji, “najteži” korak, DA SE POKRENEŠ!

P.S - Ne bih da te požurujem, ali želim da znaš da je broj mesta ograničen, budući da želim dovoljno vremena da posvetim svakom od vas… I da, bez, brige prva konsultacija je “na mene”, vidimo se!